CR ajtózár-szerviz, CR többpontos zárszerelés kiszállással

Cégünk teljes körű zárszerviz szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, Budapesten és Pest megyében.

Az elmúlt 20 évben rengeteg CR biztonsági zárral ellátott biztonsági ajtó került beszerelésre, mind Budapesten, Pest megyében és vidéken is. Számuk többezres nagyságrendre tehető.

Mivel ezek a zárak tulajdonost váltanak, elhagyják a kulcsot, tönkremennek, megrongálódnak, így elég sok CR zárszerelési feladat jut nekünk, amelyet zárszerviz szolgáltatás keretében biztosítunk ügyfeleink számára.

A CR zárszerelés és zárszerviz az ügyfelek CR zárral ellátott ajtóinak teljes körű helyszíni akár aznapi munkavégzését garantálja.

Vállalunk CR nem kódolható zár szerelését, szervizelését, illetve CR T Cambio zárszerelést, zárcserét.

Azonnali, sürgősségi CR ajtózárszerviz hívható!

CR zárszervizre akut, mielőbbi megoldást kívánó problémák esetében van szükség. Azonnali, illetve mihamarabbi elhárítás kell pl. egy nem működő zárszerkezet ügyében, nem nyíló CR ajtó ügyében, vagy kulcselhagyás, illetve kizáródás miatt.

Bármilyen CR ajtóval, zárral kapcsolatos problémát megoldunk, elhárítunk. Az azonnali szolgáltatás azt jelenti, hogy igen rövid határidőn belül, pár órán belüli, vagy aznapi kiszállással tudunk ügyfeleinkhez érkezni.

A CR trezorzárak nálunk raktárkészleten vannak, így nem kell további időt a zárak beszerzésére fordítani, nem kell először elmenni, felmérni az ajtót, utána visszamenni, hanem a helyszínre érkezés után az problémát ott helyben megoldjuk. Az ajtót, zárat kinyitjuk, a zárszerkezetet kicseréljük, kinek mire van szüksége.

Ezzel az azonnali, egyszeri kiszállással, időmegtakarítással tudjuk az árainkat alacsonyan tartani. Jelenleg a zárszervizes piacon az egyik legkedvezőbb árfekvéssel tudunk ügyfeleinknek dolgozni. Hiszen folyamatosan vannak munkáink, nincsenek üres járatok, nincs időkiesés, így nem kell az egész napi bevételt egy ügyféltől elkérni.

Ha viszonylag sürgős vagy égetően sürgős CR zárproblémáról van szó, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

CR biztonsági bejárati zárszerelés Budapesten

Mint már oldalunk elején említettük, rengeteg ajtó van CR zárral felszerelve Budapesten. Szinte nincs olyan kerület, ahol lépcsőházakban, társasházakban, családi házakban, bankoknak, cégeknek ne telepítetek volna egy- vagy akár több szinten lévő ajtókat is.

CR zárszereléseink során találkoztunk már kifelé- és befelé nyíló változattal, teli faborítással kívül-belül, felülvilágítós kivitellel, üveges ablakos, osztott kazettás, díszítő léces, mart mintás, egy- vagy kétszárnyú, illetve egyedi megoldásokkal legyártott CR fémajtóval. Mivel mindegyik CR biztonsági záras ajtó más és más szerelési módot követel, ezért a zárszervizre, zárszerelésre mindig kizárólag szakember segítségét kérje!

Egy sima, egyszárnyú CR ajtó borítása viszonylag könnyen eltávolítható, de már egy kifelé nyíló verzió két emberes zárszerelést igényel, mert az ajtót le kell emelni, lefektetni, és csak ezután lehet kihúzni belőle a fa borítólapot.

Az igazi zárszerelés és zárszerviz a tudásban rejlik. Cégünk 15 éve ezzel foglalkozik, így azonnal átlátjuk és megoldjuk a problémákat. A kazettás vagy üveges CR ajtók szétszerelésénél nagyon kell figyelni, hogy a díszlécek, illetve az üvegek ne repedjenek, ne törjenek össze. Ha az üveg kiszedésére szükség van, akkor azokat vissza is kell ragasztani. Az ajtóban lévő CR zárszerkezetet pontosan kell beszerelni, precízen kell az ajtót visszarakni, beállítani, hogy a következő években ne legyen gond és probléma vele.

Garanciális CR ajtózár-szerviz, zárszerelés, CR zárcsere

Cégünk mind az általunk elvégzett zárszerviz szolgáltatásra, mind az általunk biztosított CR biztonsági trezorzárakra egy év teljes körű garanciát vállal. Ha esetleg bármi probléma merülne fel az általunk beszerelt CR zárral kapcsolatban, cégünk ingyen és minden ellenszolgáltatás nélkül a helyszínen orvosolja a felmerült problémát, akár egy új CR zár beszerelése mellett.

Nem szokott probléma felmerülni, így bátran vállaljuk a garanciát, a jogszabályban előírt 12 hónap erejéig. Más zárszerviz cégekkel ellentétben, mi nem hárítjuk az ügyfélre, hogy „nem rendeltetésszerűen használta” a zárat. Csupán megkérdezzük a probléma mibenlétét, azt, hogy mikor szereltük be a zárat és már indulunk is.

Egyetlen dolgot kell tudnia az ügyfélnek, mégpedig azt, hogy mikor történt a zárcsere. Nagyon pontos nyilvántartást vezetünk, minden általunk elvégzett szolgáltatásról, így pontosan le tudjuk ellenőrizni, hogy mikor és melyik kollégánk szerelte a zárat. Nem egyszer előfordult már, hogy más cégek által elvégzett munka után próbálták ránk hárítani a garanciát. Ha kell, egész évre visszamenőleg le tudjuk ellenőrizni a címeket, így pontosan tudjuk, hogy kinél és milyen okból kifolyólag végeztünk zárszerviz munkát. Más cégek által végzett munkák miatt azonban mi nem tartjuk a „hátunkat”, kizárólag a saját, garanciális munkánkat végezzük el díjmentesen.

Bármilyen CR zárszervizzel kapcsolatos kérdésére vagy problémájának orvosolására, cégünk kollégái készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, cr zárcsere, cr zárcsere Budapest, cr zárak, cr zárak Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, cr zárcsere, cr zárcsere Budapest, cr zárak, cr zárak Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, cr zárcsere, cr zárcsere Budapest, cr zárak, cr zárak Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, cr zárcsere, cr zárcsere Budapest, cr zárak, cr zárak Budapest