CR ajtónyitás – zárnyitás bejárati ajtóban, zárszerviz cég bevonásával

Cégünk vállalja CR biztonsági zárral ellátott ajtók, garantáltan sérülésmentes ajtónyitását. Az alábbiakban egy kis összefoglalót olvashatnak arról, hogy milyen okok miatt kerülhet sor a CR zár nyitására.

A CR zárszerkezet működtetésű biztonsági ajtónál, nagyon fontos a zár precíz ismerete, így a nyitás alapos szaktudást igényel. Erősen javasoljuk, hogy forduljanak olyan zárszerviz cégekhez, akik behatóan foglalkoznak a témával, írnak róla, ismerik a zárat, komoly tudással rendelkeznek és a természetes keresőben, nem a hirdetések között, az adott szakszavakra, keresendő kulcsszavakra jönnek fel.

CR zárnyitás zárszerelő szakember segítségével

Sajnos a CR zárszerelés területén sokan követnek el óriási hibákat, amivel a zár elég rövid időn belül tönkretehető. Épp a minap szereltünk egy biztonsági ajtót, amit egy évvel ezelőtt szereltek be. Az ajtógyártó cég nem figyelt oda, hogy a fel- és lemenő (mozgó) rudakat vékonyabb vasból, anyagból készítse, mert a zárnak a fel- és lemenő mozgását igencsak megnehezíti.

Konkrétan itt maga a kulcs az erőkar és minden egyes zárásnál nehézkes volt a fordulat, ezért tönkre is ment egy év alatt a zárszerkezet.

Vagy egy másik példánk is egy előző munkából, ami még egy évet sem bírt ki. Egy zárszervizes cég gyorsan kicserélte a CR zárat, viszont a biztonsági ajtó nyílásait nem ellenőrizte, így folyamatosan súrlódott a zárnyelv, majd megadta magát és nem nyílt ki többé.

A CR zárak szerelésekor nagyon fontos az alapos ellenőrzés, hogy ne legyen semmilyen szorulás, akadozás, mert akkor az CR zárnyitáshoz fog vezetni előbb vagy utóbb.

CR ajtónyitás, kiszállással, Budapesten

A CR ajtónyitás sokrétű munkafolyamat lehet. Valamikor a CR zár meghibásodása miatt nem nyílik az ajtó. Kulcselvesztés, kulcslopás esetén szintén szükséges a CR zár nyitása. Sürgősségi CR zárnyitás például a csőtörés, tűzvész, emberi- vagy állati életveszély, vagy a szintén kellemetlen, de említésre méltó kilakoltatás, végrehajtás miatti CR biztonsági zár nyitása, fúrása.

CR zárnyitás szükségeltetik átfordulás esetén, lekopott- vagy beletört kulcs esetén. Ilyenkor ne piszkálja, ne babrálja a zárat tovább, mert csak halmozza a problémákat, ezzel is megnehezítve a mi munkánkat.

Gyors és szakszerű munkavégzéssel, minél kevesebb rongálással hajtjuk végre a CR biztonsági ajtó nyitását, zárnyitását.

A legkönnyebb ajtónyitási feladat, amikor az ügyfélnek olyan CR biztonsági ajtaja van, amelyen kívülről a kilincs helyett egy fix gomb található. Ez bizonyos szempontokból jó találmány, pl. hazamenet után csak belökjük az ajtót, és nem kell bezárni. Viszont abban az esetben, amikor valamiért kilépünk a folyosóra és elfejeltünk magunkkal vinni egy kulcsot, már be is csapódott az ajtó mögöttünk és kinnrekedtünk a lakásból. Ilyenkor az ügyfél megrémül, nem tudja, mit csináljon. Hívjon bátran minket! Ez egy egyszerű becsapódott ajtó, amit minden esetben 100% rongálásmentesen tudunk nyitni.

CR zárnyitás meghibásodás esetén, ingyenes kiszállással Budapesten

Az esetek döntő többségében, a zár nem romlik „csak úgy el”. Ennek mindenképpen vannak figyelmeztető jelei, úgy, mint egy betegség esetében. Mindenképp javasoljuk, hogy figyeljünk a mechanikára és a hangokra. Amennyiben a CR zár nem olyan simán, jól működik, mint új korában, nem azokat a megszokott hangokat produkálja, akkor már érdemes egy szakemberrel megnézetni a zárat. Ezzel meg lehet előzni egy tönkrement zár miatti ajtónyitás költséget, valamint egy esetleges zárcserét is.

Ha mégis zárnyitásra kerülne a sor a zár meghibásodása miatt, és az ajtó kulcsra van zárva, akkor a zárszerkezet fúrása elkerülhetetlen. Zárszakértő kollégánk pontosan tudja, hogy hol kell a zárszerkezetet megfúrni, az ajtó nyitásához, így az Ön ajtaja nem fog roncsolódni. A fúrás nyoma az ajtót díszítő, illetve a zárat takaró címke alá fog kerülni. Egy trezorzár szerkezete eléggé összetett, így az „otthoni” barkácsoláshoz/fúráshoz nem is érdemes nekifogni, mert egy új ajtó drága mulatság! Itt érdemes elkerülni a kontárokat és figyelmen kívül hagyni a hirdetéseket, mint azt a bevezetőben már leírtuk! Bízza inkább a zárnyitást hozzá értő szakemberre!

Beletört kulcs miatti zárnyitás, ajtónyitás, sürgősségi szerviz-ellátás

Miért is törik bele a kulcs a zárba? Ennek különféle okai lehetnek: a feszülő, szoruló ajtó; a nehezen működő, akadozó zárszerkezet; a régi, rossz, kopott kulcsok.

Egy kulcs is többféleképpen törhet bele a zárba. Amennyiben a kulcsnak csak a feje törik le, az az egyszerűbb eset. Ilyenkor még viszonylag könnyen ki lehet nyitni a zárat, pl. egy erőkar segítségével, a kulcs meghosszabbításával pótolható a kulcsfej.

Ha a kulcs egyik bástyája törik bele, azt ki lehet piszkálni és amennyiben van tartalék kulcs, akkor elkerülhető a CR zár fúrásával történő ajtónyitás. Ha a tollvégből csak egy kis darab törik le, akkor komótosan és türelmes munkával, némi lamella emelgetéssel szintén kinyitható a zárszerkezet. Azonban, ha beleszorul a tollvég és meggyűri a lamellát, és tartalék kulcs sincs, akkor csak zárfúrással nyitható az ajtó. Forduljon hozzánk zárnyitás ügyében! Minden zárnyitást precízen, pontosan elvégzünk, felesleges roncsolás nélkül! Az ajtó soha, semmilyen esetben nem fog sérülni!

Bármilyen CR ajtónyitással és zárnyitással kapcsolatos kérdésére vagy problémájának orvosolására cégünk szakemberei készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Zárjainkról, árainkról kérjen bővebb felvilágosítást a 06-70-770-2942 telefonszámon! Várjuk hívását!

zárcsere, zárcsere Budapest, cr zárcsere, cr zárcsere Budapest, cr zárak, cr zárak Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, cr zárcsere, cr zárcsere Budapest, cr zárak, cr zárak Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, cr zárcsere, cr zárcsere Budapest, cr zárak, cr zárak Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, cr zárcsere, cr zárcsere Budapest, cr zárak, cr zárak Budapest